Portfolio

Marbles voert sinds 1994 opdrachten uit voor een trouw klantenbestand. Een aantal voorbeelden:

 
Open Monumentendag Breda
Voor gemeente Breda, Bureau Cultureel Erfgoed

Sinds 2007 neemt Marbles de organisatie en coördinatie van Open Monumentendag Breda op zich – telkens weer een wervelend evenement dat een steeds zeer breed publiek trekt. Door een betrokken team van partners en vrijwilligers bij elkaar te brengen weet Marbles een hechte eenheid van monumenten en activiteiten rond het jaarthema te programmeren. In 2009 won het evenement de trofee voor beste Open Monumentendag van Noord-Brabant, uitgereikt door Rabo Vastgoedgroep.

 
Archeologisch congres ‘De Veldhovense methode’
Voor gemeente Veldhoven

De gemeente Veldhoven zet de wijk Zilverackers op de kaart door de archeologische rijkdom van het terrein te tonen. In 2009 werd een belangrijke eerste stap gezet met een archeologisch congres. Marbles nam zowel de praktische als de inhoudelijke organisatie op zich. Ook voor de vervolgstappen, gericht op een breder publiek, wordt Marbles ingeschakeld.

 
Symposium Duurzaam Erfgoed
Voor Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed

In oktober 2011 vindt in Rotterdam het Symposium Duurzaam Erfgoed plaats. Daar wordt onder andere besproken hoe monumenten energiezuinig en milieusparend kunnen worden beheerd. Marbles verzorgt de logistieke organisatie, in nauwe samenwerking met een inhoudelijk projectleider.

 
Tentoonstelling Leven van de Wind
Voor gemeente Amsterdam, Dienst Ruimtelijke Ordening, Klimaatbureau

In 2010 was Marbles coördinator van de tentoonstelling Leven van de Wind, over de plaats die windenergie innam, inneemt en in kan gaan nemen in de energievoorziening van Amsterdam. Vervolg is een rondreis langs meerdere Amsterdamse locaties. Ook voor de logistiek van die rondreis is Marbles verantwoordelijk, zoals het zoeken van locaties, het vastleggen van afspraken, het vervoer en een aansprekende opstelling.

Share