Over

Carla Jansen is sinds 1994 eigenaar van Marbles. Vanuit haar belangstelling voor historie van mensen, zaken en plaatsen koos zij voor de studie archeologie. Het mooie van dat vak is volgens haar dat je het ene moment met je handen in de modder staat te wroeten en het andere moment scherpe analyses moet maken. Zij combineerde haar vakkennis, passie en organisatietalent in organisatiebureau Marbles.

Carla stelt zich praktisch, verantwoordelijk en zorgzaam op. Ze brengt partijen met elkaar in gesprek en zorgt dat iedereen zich aan de planning houdt. Met haar betrokken enthousiasme inspireert en motiveert ze de mensen om zich heen, zodat een goed resultaat wordt bereikt.

 

IMG_0839“De waarde van het verleden is niet voor iedereen even vanzelfsprekend. Pas als de volledige organisatie van een evenement in orde is, tot en met het beleg van de broodjes, komt de inhoud tot zijn recht. Naar een spreker luister je pas goed als er geen stoorzenders zijn. Ik heb er plezier in om ervoor te zorgen dat alles klopt en de inhoud kan schitteren”.

Carla Jansen

Share